Civiele techniek

Civiele Techniek

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de wegenbouw, ik ben vanuit school begonnen bij Heijmans wegenbouw in Elst. Daar heb ik 7 jaar gewerkt en ben ik van assistent uitvoerder uitgegroeid tot project verantwoordelijke uitvoerder. Na 7 jaar heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Dit heb ik dit samen met een compagnon gedaan, D&M Stones, een bedrijf dat zorgde voor de leverantie en uitvoering van tuinen en bedrijfsterreinen. Na 5 jaar zijn we gestopt met het bedrijf en ben ik als hoofduitvoerder en later als projectleider bij verschillende aannemers werkzaam geweest. Maar het ondernemen bleef me bezighouden en daarom heb ik besloten om weer voor mezelf te gaan beginnen. Ik ga mijn ervaring en kennis delen met de opdrachtgevers. Ik ben breed inzetbaar, na jaren ervaring aan de aannemerskant wil ik nu gaan werken aan de opdrachtgeverszijde. Ik ben te benaderen voor onder andere het opzetten en schrijven van een plan van aanpak, EMVI plannen, het maken van planningen, het leiden van projecten of teams, vraagbaak voor opdrachtgevers, ondersteuning in bedrijfsvoering e.d.
 Klik hier boven op de tekst CIVIL, daar vind je mijn curriculum vitae.

Kortom ik wil mijn ervaring delen!

Dirk Jansen

Welkom op de site van Dirk Jansen. Civil & Wood is een bedrijf dat bestaat uit twee verschillende takken van bedrijfsvoering, de ene tak is het aanbieden van mijn kennis en ervaring in de wegenbouw, de andere tak is het realiseren van mijn passie; werken met hout.

dirk-jansen-cirkel

Houtbewerking

Van jongs af aan was ik al bezig met hout en meubeltjes te maken. Werken met hout vind ik prachtig, van een stel oude planken een prachtige boekenkast maken bijvoorbeeld. In de periode van 2004 tot en met 2009 toen ik mijn bedrijf had, D&M Stones, was ik binnen het bedrijf vooral bezig met hout, veranda´s, vlonderterrassen, steigerhouten meubels etc. Hier ligt echt mijn passie. Die passie is mijn hobby geworden en van deze hobby ga ik nu weer een deel van mijn werk maken. In de afgelopen jaren heb ik de nodige projecten gemaakt. Met hout zijn er ontzettend veel mogelijkheden, hout geeft een warme uitstraling in ieder interieur, of het nu oud en doorleeft hout is of strak en modern. Met hout is ontzettend veel mogelijk. Klik hier boven op de tekst WOOD om enkele voorbeelden te vinden. Ik werk met diverse houtsoorten en materialen, onder andere steigerhout, eiken en lariks. Ik kan alles op iedere gewenste maat maken, dus geen standaard producten, maar precies in de maat zoals jij het wilt!

Ik hoop dat jullie het interessant vinden en wie weet staat er binnenkort een prachtig product bij jou in huis of in de tuin dat ik speciaal voor jou heb gemaakt!