Uitvaart

Uitvaartkist

Op speciaal verzoek hebben we ondertussen een aantal prachtige uitvaartkisten mogen maken. Deze maken we van nieuw of gebruikt steigerhout. Naast steigerhout bieden we nu ook een “natuurlijke” kist aan, deze heeft hetzelfde model, maar wordt gemaakt van lariks schaaldelen.
We leveren ondertussen al aan een aantal uitvaartondernemers, maar ook aan mensen die de uitvaart zelf willen regelen.

Zelf had ik er nooit aan gedacht om uitvaartkisten te maken. Door mijn vriendin Paula, die uitvaartleider is, zijn we samen gekomen op het aanbieden van de zogenaamde “doe-het-zelf”- kist. Samen met nabestaanden maak ik dan de uitvaartkist. Samen zorgen we dat de kist in elkaar gezet wordt, geschuurd en bekleed. Door gezamenlijk de kist te maken kan dit een bijdrage leveren aan het rouwproces. De kist kan in ieder gewenst formaat gemaakt worden. U kunt kiezen hoe u hem wilt hebben, of het nu een steigerhouten kist is of juist een “natuurlijke” kist. Niets hoeft standaard, we maken de kist “op bestelling”.

Hieronder vind u de steigerhouten kist die ik u kan aanbieden. Heeft u een ander model in gedachte, neem dan gerust contact met mij op en ik laat u weten wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u meer weten wat betreft de levering en de prijzen, dan kunt u mij altijd bereiken via telefoon of via het contact formulier.