Bestellen bij Civil & Wood

U kunt vanaf nu op twee verschillende manieren bestellen bij Civil & Wood:

1. Direct in de webshop

Rechtstreekse bestelling via de webshop

Dit zijn de modellen die in standaardafmetingen aangeboden worden door Civil & Wood. Deze “standaard” producten vindt u onder het menu Meubels en Decoratie. Op enkele decoratie producten na maak ik alles voor u op bestelling, dat geldt ook voor meubels in standaardafmetingen. U heeft dus altijd een uniek product in handen. Ondanks dat de producten onder de map meubels standaard te bestellen zijn, zal ik na uw bestelling altijd nog contact met u opnemen. Zo loop ik met u de bestelling nog een keertje door. Zo heeft u alle zekerheid dat uw bestelling naar wens zal zijn en andersom geldt dit voor mij natuurlijk ook. Klopt er iets niet dan hoort u van mij. Ik hou u altijd op de hoogte per e-mail.

2. Via het bestelformulier, voor maatwerk

Maatwerk via een vrijblijvende offerte

Bij Civil & Wood is het mogelijk om een model aan te passen naar uw eigen wensen. Dit maakt Civil & Wood misschien wel onderscheidend van de rest. Ik bied niet alleen de mogelijkheid om een bestaand model aan te passen, maar ook de mogelijkheid om zelf met een model te komen. Dit kan heel eenvoudig, u voegt in het contact/offerte formulier een tekening, een schets, of een foto toe van het product dat u wilt. Zodra ik deze gegevens heb ontvangen ga ik voor u kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik zal dan voor u een passende offerte maken, ik geef aan wat de levertijd is en maak eventueel nog een schets ter verduidelijking.  U heeft op deze manier 100% zekerheid dat ik uw product helemaal naar uw wensen gaan maken.

Bevestiging

Is alles dan geheel naar uw tevredenheid, bent u akkoord met de offerte, dan kunt u dus gaan bestellen. Dit is heel simpel, u beantwoord gewoon de offerte met “Akkoord”. Zodra ik uw akkoord binnen heb ga ik voor u aan de slag!

U weet van te voren hoelang de bestelling gaat duren en u wordt netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen per mail en eventueel per telefoon.