Civiele techniek

Civil & Wood is een bedrijf dat is ontstaan uit twee verschillende takken van bedrijfsvoering, de ene tak is het aanbieden van mijn kennis en ervaring in de wegenbouw, de andere tak is het realiseren van mijn passie; werken met hout.

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de wegenbouw, ik ben vanuit school begonnen bij Heijmans wegenbouw in Elst. Daar heb ik 7 jaar gewerkt en ben ik van assistent uitvoerder uitgegroeid tot project verantwoordelijke uitvoerder. Na 7 jaar wegenbouw ben ik zelf een bedrijf gestart, D&M Stones. Dit was een bedrijf dat zorgde voor de leverantie van bestratingsmaterialen, de uitvoering van tuinen en bedrijfsterreinen en daarnaast ook advies en ondersteuning in de civiele techniek. Na 5 jaar ben ik toch weer in de civiele techniek gaan werken en gestopt met mijn bedrijf. Ik ben als hoofduitvoerder en later als projectleider bij verschillende aannemers werkzaam geweest. Maar het zelfstandig ondernemen bleef me bezighouden en daarom heb ik in het voorjaar van 2015 besloten om weer voor mezelf te gaan beginnen.
Ik wil mijn ervaring en kennis delen met de opdrachtgevers. Ik ben breed inzetbaar, na jarenlange ervaring aan de aannemerskant ben ik nu gaan werken aan de opdrachtgeverszijde. Ik ben te benaderen voor advies en ondersteuning op civiel technisch gebied, het leiden van projecten of teams, ondersteuning in bedrijfsvoering e.d.

Kortom ik wil mijn ervaring delen!