Levering en service bij Civil & Wood

Levertijd

Nagenoeg alle producten die Civil & Wood verkoopt worden speciaal voor u gemaakt, alleen enkele producten uit de Decoratie zijn producten uit voorraad. Dit betekent dat er op bijna alle producten een levertijd zit. De levertijd verschilt per product, dit is geheel afhankelijk van de drukte in de werkplaats en het soort product. De kleine producten hebben een levertijd van 5 tot 10 werkdagen, grote producten hebben een levertijd tussen de 10 en 30 werkdagen.

Bij iedere online bestelling zal ik reageren met de juiste levertijd.

Levering of afhalen

Wanneer u heeft gekozen voor levering dan wordt u binnen een week gebeld voor de planning en de bezorgafspraak. Zonder afspraak bezorgen ik niet! Alleen enkele kleine artikelen worden als postpakket verstuurd, deze gaan dus niet op afspraak. Wanneer u heeft aangegeven het product te komen afhalen, dan geef ik u een bericht wanneer het product op het door u gekozen afleveradres klaar ligt.

Service

Civil & Wood vindt een goede service zeer belangrijk. Ik lever producten van een natuurlijk product, hout. Het hout kan gerecycled zijn zoals sloophout, steigerhout, houten balken enz. Sommige producten zijn gemaakt van zeer oud hout, andere juist weer van vers gezaagd hout, kortom hout werkt, en eigenlijk is geen plank gelijk.

Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan of zijn met uw product of order, bijvoorbeeld een maat komt niet overeen of er is een defect bij levering dan kunt u dit binnen 8 dagen melden bij mij.

Ik sta u zo snel mogelijk te woord en kom zo snel mogelijk met een oplossing. Op basis van foto’s van een defect kan ik snel een expertise uitvoeren. Als er iets vervangen of vermaakt moet worden dan maak ik een afspraak en kom langs om het op te lossen.

Afhaal adressen

  • Holthuizerdreef 137, Huissen
  • Paddepoel 1, Angeren
  • Remus 2, Wijk bij Duurstede
  • Optioneel in Utrecht