Wonen

Steigerhouten meubels | sloophouten meubels | pallethouten meubels | eiken meubels

De woonkamer, hier kan een houten meubelstuk toch niet ontbreken? Hout geeft warmte en uitstraling aan uw woning. Ik maak van verschillende houtsoorten meubels voor in huis, of u nu kiest voor een steigerhouten, een sloophouten, een pallethouten of een eiken meubel stuk, ik kan het voor u maken.

Onder dit hoofdstuk vind u veel meubels welke ik aan heb gegeven met standaard maatvoeringen, per product kunt u kiezen uit de verschillende afmetingen. Staat uw gewenste afmeting er niet bij, geen probleem ik maak het voor u in iedere gewenste maat!

De materialen waarmee ik werk zijn voornamelijk steigerhout, sloophout, pallethout en eiken. Deze materialen zijn schitterende natuurproducten en zijn perfect geschikt om te verwerken tot meubels. Vooral de gebruikte materialen geven een mooie doorleefde uitstraling, ze lijken hierdoor al jaren oud. Naast gebruikt hout kan ik uw meubels ook leveren in nieuw hout, deze keuze is geheel aan u.

U vindt hier allerlei keuzes, zoals bijvoorbeeld steigerhouten eettafels, bankjes, stoelen, krukjes, side-tables, bijzettafels, salontafels, bartafels, audio en tv meubels, kasten en ga zo maar door.

Heeft u nog vragen of ideeën, geef het me door, dit kan heel eenvoudig via het contact formulier! Via dit formulier kunt u uw eigen ontwerp of idee naar mij uploaden en ik geef u een zo goed mogelijk passend antwoord.