Tuin

Steigerhouten tuinmeubels | sloophouten tuinmeubels | pallethouten tuinmeubels | ruwe tuinmeubels

De tuin, het verlengde van de woning, wordt steeds meer een woonkamer waar je lekker wilt kunnen tafelen en ook lekker moet kunnen loungen. Daarom lever ik ook voor de tuin diverse meubels, of u nu kiest voor een steigerhouten, een sloophouten, een pallethouten of een robuust ruw meubel stuk, ik kan het voor u maken. Onder dit hoofdstuk vind u veel meubels welke ik aan heb gegeven met standaard maatvoeringen, per product kunt u kiezen uit de verschillende afmetingen. Staat uw gewenste afmeting er niet bij, geen probleem ik maak het voor u in iedere gewenste maat!

De materialen waarmee ik werk voor de meubels in uw tuin zijn voornamelijk steigerhout, sloophout en pallethout. Deze materialen zijn schitterende natuurproducten en zijn perfect geschikt om te verwerken tot tuinmeubels. Vooral de gebruikte materialen geven een mooie doorleefde uitstraling, ze lijken hierdoor al jaren oud. Naast gebruikt hout kan ik uw meubels ook leveren in nieuw hout, deze keuze s geheel aan u.

U vindt hier allerlei keuzes, zoals bijvoorbeeld steigerhouten loungesets, eettafels, bankjes, stoelen, krukjes, side-tables, bijzettafels, bartafels, bloembakken en ga zo maar door